top of page
  • S. de Waart

EXPO EN EVENT SLOTLABDe ontwerpers van SLOTLAB presenteren tijdens het Open Monumentendag weekend op Slot Schaesberg de resultaten in een expositie en interactieve demonstratie.

Op zaterdag 11 september organiseert SLOTLAB samen met NRP (Nationaal Renovatie Platform) een bijeenkomst waar we reflecteren op de resultaten en in gesprek gaan met de aanwezigen. De ontvangst in Landgraaf start om 12.00 uur.


erbij zijn? meld je hier aan


Programma

12:00 Ontvangst, lunch en gelegenheid de expositie te bekijken

13:00 Korte reflecties sprekers en dialoog met aanwezigen

15:00 Rondleiding Slot Schaesberg en SLOTLAB


Een aantal experts waaronder een erfgoeddeskundige, circulair ontwerper en ontwikkelaar/ bouwer presenteren hun visie op de producten van het SlotLAB. Ze werpen een blik in de toekomst en gaan in gesprek met de ontwerpers, en het aanwezige publiek.


Met medewerking van onder andere Erna van Holland (NRP), Machiel Spaan (M3H), Simone de Waart (Material Sense LAB), Jeroen van Mechelen (Studio JVM), Ron Spaan (Erfgoed adviseur, Stichting Boei).

En de lab deelnemers: Daria Biryukova, Niels Groeneveld en Roaul Vleugels (Werkstatt), Teresa van Dongen, Ron van den Ouweland en Thom Schreuder.


Het festivalweekend op 11 en 12 september op Slot Schaesberg is georganiseerd door SLOTLAB en Slot Schaesberg, in samenwerking met IBA Parkstad, . Het festival, dat plaatsvindt in het kader van het IBA-expojaar, bestaat uit een vakinhoudelijke dag en een familiedag. zie voor meer info

コメント


NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page