top of page
  • S. de Waart

BIOBASED BETAALMUNT IN RETHINKING PLASTICS EXPO


Onze Biobased Betaalmunt is deel van de expositie en online galerie van "Rethinking Plastic: design with a mission" die opende op World oceans day 8 juni.

Searious Business en Dutch Design Foundation organiseren de expositie, te zien bij Yksi Expo in Eindhoven. Producten en projecten zijn tentoongesteld ontwikkeld door designers wereldwijd die de plasticcrisis zien als een uitdaging voor nieuwe creaties. Zo’n 65 ontwerpers en bedrijven presenteren hun innovatieve ontwerpen om de status qua op het gebied van plastic gebruik uit te dagen. De organisatoren zijn ervan overtuigd dat designers een cruciale schakel zijn om niet-gerecycled plastic de wereld uit te helpen. De expo heeft als doel om te laten zien welke potentie design heeft in het ontwerpen van wegwerpplasticvrije producten. Elk tentoongesteld product of project heeft een unieke benadering: van bio-based verpakkingsmateriaal tot speelgoed en designmeubilair van gerecycled plastic.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page