top of page
  • S. de Waart

COLOUR MATERIALIZED SYMPOSIUM


Material Sense LAB organiseert in samenwerking met Kleurenvisie het symposium over de (on)mogelijkheden van kleur bij het circulair gebruik van materialen.

We hergebruiken steeds meer materialen voor nieuwe producten. De tijd dat dit hergebruik alleen maar leidde tot grijze ondefinieerbare kleuren is voorbij. Hoewel? Wat komt er allemaal bij kijken als we de esthetiek van kleur en materiaal en de (technische) mogelijkheden in de praktijk bij elkaar brengen? En wat kunnen we al met biomaterialen, hoe ver gaan de mogelijkheden voor het kleuren met materialen die de natuur ons levert? Hoe kunnen we in de wereld van circulair materiaalgebruik met kleur producten ontwerpen die niet alleen inspireren, maar ook worden geaccepteerd als het op grotere schaal geproduceerd wordt? kleurpsychologen, ontwerpers en materiaalwetenschappers tonen ons de huidige stand van zaken en geven een kijkje in de toekomst.

foto: Living Color, Laura Luchtman

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page