top of page
  • S. de Waart

NIEUW MUSEUM FASHION FOR GOOD

Fashion for Good opent begin oktober haar nieuwe "Fashion for Good Experience" in Amsterdam. De Experience is een technologisch-interactief museum over duurzame en circulaire mode-innovatie. Het museum heeft tot doel om bewustwording te creëren bij bezoekers door de verhalen achter hun kleding inzichtelijk te maken. En om te leren hoe je als consument actie kunt ondernemen om het verschiil te maken in de impact van kleding die je koopt en zoals door de industrie geproduceerd. Een digitale en gepersonaliseerde reis door het museum helpt bezoekers te leren over materialen, de herkomst, het begrip duurzaamheid in de mode, nieuwe technologische ontwikkelingen en wat we in de toekomst kunnen verwachten van verduurzaming van de mode. meer info: www.fashionforgood.com

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page