top of page
  • S. de Waart

OPENING EXPO PAPER GENERATIONS


De tentoonstelling ‘Paper Generations, Generations of Paper’, te zien van 06 April t t/m 30 juni, geeft een verrassend beeld van dit alledaagse maar toch onopvallende materiaal. Van het aloude papier scheppen tot eigentijdse experimenten en van klassieke watermerken tot hedendaagse kunst en design.

De tentoonstelling is samengesteld door Leonne Cuppen (Yksi Connect) , Simone de Waart (Material Sense & Material Sense LAB) en ontwerper Daria Biryukova en wordt officieel geopend op 6 april van 16.30-19.00 uur, met onder andere een demonstratie papierscheppen door Martin Cuppen. Tijdens de tentoonstelling zijn er diverse activiteiten zoals lezingen, presentaties en pitches van ontwerpers en papierworkshops. Voor het exacte programma download het overzicht en zie het uitgebreide persbericht

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page