top of page
  • S. de Waart

NIEUW WERK IN BIO-BOOST! EXPO


Bio-Boost! vervolgt met nieuw werk. Dit keer niet alleen nieuwe biomaterialen. De komende periode focussen we vooral op hoe materialen een bijdrage leveren aan een gezondere leefomgeving.

Het werk van Joca van der Horst (winnaar van de innovatieprijs WO, afgestudeerd TU/e Industrial Design) laat op esthetische wijze zien hoe het is gesteld met ons binnenklimaat én het wandtextiel reinigt middels speciaal bedrukte patronen meteen de woonomgeving!

Simone de Waart van Material Sense LAB selecteerde nieuw werk voor de komende doorlopende expositie. We voegen deze maanden telkens nieuw werk toe van de samenwerkende ontwerpers, onderzoekers en industriepartners; te beginnen met ‘Onda’ van Joca van der Horst.

Tijdens de ‘Firsty Friday’ op 2 februari a.s. zal Joca zijn werk toelichten en vertellen we meer over het LAB. Je bent van harte welkom! Inloop vanaf 16.30, start 17.00 uur Yksi Expo Strijp-S

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page