top of page
  • S. de Waart

PRECIOUS WASTE IN EXPO 'BETWIN OCEAN' - TAIWAN


Material Sense LAB selecteerde werk voor de expositie 'Betwin Ocean' in Tainan, Taiwan. Michelle Baggerman onze ontwerper-deelnemer is erbij met haar Precious Waste project! De expositie toont belangrijke ontwikkelingen voor een duurzame wereld, waarbij gebruik wordt gemaakt van de cultureel-historische connectie tussen Taiwan en Nederland. Van beide landen is werk te zien op het gebied van hergebruikte materialen zoals kunststoffen, textiel en het gebruik van natuurlijke alternatieven zoals bamboe maar ook het vlasproject van Christien Meindertsma. Ter gelegenheid van Taiwan Design Expo 2017, in samenwerking met NCKU (university) en de Dutch Design Post.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page