top of page
  • Simone de Waart

MATERIAL SENSE LAB BETREKT PLEK IN YKSI EXPO

We vinden het een mooie gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen van Material Sense LAB zichtbaar en tastbaar te maken voor publiek. We gaan daarom in het najaar met veel plezier van start met de samenwerking met Yksi Expo ! Gelegen in het hart van Strijp-S, in de industriële locatie de Apparatenfabriek trappen we af met de expositie Bio-Boost! die tijdens de Dutch Design Week te zien zal zijn. Vervolgens zal de expositie telkens veranderen om zo de actuele ontwikkelingen op circulair materiaalgebruik te kunnen laten zien, te inspireren en ervaringen van de de door ons gerealiseerde projecten te delen met geïnteresseerden. Yksi Expo is een belevingsplatform voor Nederlands design waarbij zij als curator een voortrekkersrol spelen, inspiratie bieden, richtingen aangeven en vraagstukken blootleggen. De kracht komt uit samenwerkingsverbanden en kruisbestuivingen. Het publiek wordt meegenomen op ontdekkingstocht naar wat de meerwaarde van design is. Creatieve talenten werken er voor langere of kortere tijd of organiseren een expositie, lezing of workshop. Door de bundeling van verschillende disciplines en expertises en de juiste mix van mensen kunnen er interessante en innovatieve projecten, producten en presentaties ontstaan.

Foto Jeroen van der Wielen

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page