top of page
  • S. de Waart

PRIJS VOOR PROJECTEN MET SOCIALE IMPACT

IF design introduceert een nieuwe award: de IF SOCIAL IMPACT PRIZE

voor meer inspiratie en inschrijven De prijs heeft tot doel om via de World Design Guide een platform te genereren voor projecten met een sociale en publieke waarde. Bestaande projecten kunnen worden ingezonden voor permanente publicatie en zonder inschrijfgeld. Er wordt een prijswinnend ontwerp gehonoreerd met 50.000 euro voor het meest relavante en overtuigende project. Bedrijven, designers, NGO's, Stichtingen en andere publieke organisaties wereldwijd worden uitgenodigd hun goede voorbeelden in te sturen. Gerealiseerde projecten moeten het zijn, geen concepten of enkele producten.

Tags:

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page