top of page
  • S. de Waart

FUTURE FOOTPRINTS NAAR KUNSTNACHT NIJMEGEN


Onze expositie Future Footprints gaat op reis naar Nijmegen! Tijdens de kunstnacht - zaterdag 24 september- is het werk te zien van studenten TU/e Industrial in samenwerking met Radboud Universiteit Nijmegen. Zij keken naar de invloed van interactie in tijd op producten. Hoe voegen we waarde toe aan de materialen van onze producten in tijd? De verschillende conceptuele oplossingen worden getoond. Tijdens de kunstnacht gaat Hannah Kindler het gesprek aan met het publiek over de waarde van producten op weg naar de toekomst. Martijn Stevens, cultuurwetenschapper geeft een lezing en het werk van kunstenaar Jeroen Bevers verbeeld upcycling op een visuele manier. Kortom; design & science ontmoeten elkaar in de levendige omgeving van de Expoplu, een voormalige paraplufabriek.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page