top of page
  • S. de Waart

WORKSHOP: HET RONDREIZEND AFVAL ATELIER

Maak alvast kennis met Rick Claassen en het Rondreizend Afval Atelier! Rick Claassen is uitvinder, gereedschapsmaker en ontwerper. In het Rondreizend Afval Atelier ga je aan de slag met PET-flessen, die op straat zijn verzameld. Van deze flessen kun je in het atelier lange draden maken - voor bijvoorbeeld springtouwen, armbanden, kettingen, touwladders of manden. Wil je zelf aan de slag in het Rondreizend Afval Atelier? Dat kan! Kom naar onze tentoonstelling 'Forging the Future' tijdens Dutch Design Week 2014 en krijgt een persoonlijk voorproefje van de mogelijkheden door Rick.

Wil je meer weten over het Rondreizend Afval Atelier van Rick Claassen (De Groene Makers), bezoek dan de website of bekijk het filmpje van de NTR hieronder!

rick_claassen.jpg

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze

nieuwsbrief!

bottom of page